Office Utbildning

Created with Sketch.

 Office Utbildning & Office kurs

Office Utbildning, office kurs

Office Utbildning, office kurs

 

office utbildning - Office kurs - officeutbildningOffice kurs – Office utbildning

Söker du utbildning i hela Office? Vi erbjuder idag flera olika kurser inom Office utbildningar. Vi arbetar självklart med den nyaste versionen Office 2016. Vill du också hänga med och få möjligheten att lära dig alla nyheter? Kontakta Alexander för mer information.

 

 

Office utbildning – KLICKA HÄR

 

 


 

 

excelkurs, excel utbildning, excel kursExcelkurs – Excelutbildning

Excelkurser kan skräddarsys efter era önskemål, både gällande innehåll och tid på dygnet. Vi erbjuder utbildningar i era lokaler, men självklart även hos oss på Betselgatan 4 i Malmö.

Boka Excelutbildning, Excel kurs

 

 

 Excelkurs – KLICKA HÄR

 


 

 

 

wordmallar, wordmall, word utbildning, word kursWordkurs – Wordutbildning

Wordkurser är en stor del av vår verksamhet här på Betselgatan i Malmö. Vi hjälper idag ett hundratal kunder med Word, både utbildningar och mallproduktion.

Boka Wordutbildning

 

Word kurs – KLICKA HÄR

 


 

 

powerpoint kurs, powerpoint utbildningPowerpointkurs – Powerpoint utbildning

Powerpoint är ett av världens mest använda program för att göra snygga presentationer. Vi har egna programmerare på plats som hjälper våra kunder med all typ av presentationsmaterial i Powerpoint.Boka Powerpoint utbildning

 

 

Powerpoint kurs – KLICKA HÄR

 

 


 

 

 

outlook, outlook utbildning, outlook kursOutlook-kurs – Outlook utbildning

Outlook är ett av våra viktigaste program för att kommunicera idag. Jobbar du rätt i Outlook? Eller gör du som många andra och jobbar kvar i gamla mönster och glömmer bort att optimera dig själv och använda Outlook på bästa sätt?

Boka Outlook Utbildning, Outlook utbildning, Outlook Kurs

Boka Outlook Utbildning, Outlook utbildning, Outlook Kurs

 

 

Outlook kurs – KLICKA HÄR

 

 


 

Anpassade IT-utbildningar – Office Utbildning

play-flat-icon

Vi är experter på att bygga exempelvis Excelkurser efter våra kunders önskemål. Alla organisationer har olika behov av kunskap därför utgår vi från era behov när vi skräddarsyr ert kursinnehåll.

Vi erbjuder special-lösningar och skräddarsyr alltid kurser inom Excel, Word, Powerpoint och Outlook, både i våra egna lokaler samt hos våra kunder.

 

 

IT – utbildningar – KLICKA HÄR


 


 

 

Office Utbildning, office kurs

Office kurs – Office utbildning i 365

Office 365. ”Office 365” refererar till abonnemangen med åtkomst till Office-program plus andra produktivitetstjänster som aktiveras via Internet (molntjänster), till exempel Skype för företag-webbkonferenser och värdbaserad Exchange Online-e-post för företag samt ytterligare onlinelagring med OneDrive och Skype-minuter till världen för hemmabruk.
Många Office 365-abonnemang innehåller även skrivbordsversioner av de senaste Office-programmen, som användarna kan installera på flera olika datorer och enheter. De kompletta, installerade programmen inkluderar: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher och Access. (Publisher och Access är endast tillgängliga för PC-datorer.)
Du kan installera programmen på flera enheter, till exempel PC-datorer, Mac-datorer,

Office Utbildning, office kurs

Office Utbildning, office kurs

Android-surfplattor, Android-telefoner, iPad och iPhone. När du har ett aktivt Office 365-abonnemang som inkluderar Office för skrivbordet har du alltid den senaste versionen av programmen.

Office 365-abonnemangen som endast är online är ett bra val vid vissa företagsbehov och de är kompatibla med de senaste skrivbordsversionerna av Office 2010, Office 2007 (med något begränsade funktioner), Office 2011 för Mac och Office 2008 för Mac. Det inkluderar inte abonnemangen för Exchange Online – kiosk eller Office 365 Enterprise K1.
Alla Office 365-abonnemang betalas som prenumerationer, månads- eller årsvis.
Microsoft Office. ”Microsoft Office” är namnet vi ännu använder för vår välbekanta

Office Utbildning, office kurs

Office Utbildning, office kurs

produktivitetsprogramvara. Office-sviter finns som engångsköp och innehåller Word, Excel och PowerPoint för användning på en enda PC- eller Mac-dator. Programmen uppdateras inte automatiskt. Om du vill ha den senaste versionen kan du köpa produkten på nytt när en ny version kommer ut. De senaste versionerna som för närvarande är tillgängliga för engångsköp är Office 2013 för Windows och Office 2011 för Mac. Sviterna inkluderar inte de molnbaserade tjänsterna som inkluderas i Office 365.


Office Utbildning, office kurs

Office Utbildning, office kurs

Office kurs – Office Utbildning – hur fungerar Molnet

”Molnet” kallar man webbaserade datortjänster som är placerade utanför organisationen. När du använder molnbaserade tjänster finns IT-infrastrukturen utanför era lokaler och underhålls av en tredje part som kallas värden, i stället för att ligga på en server hemma hos dig eller på ditt företag som du underhåller.
Med Office 365 hanteras till exempel informationslagring, beräkningar och programvara på servrar som ägs av Microsoft. Många tjänster som du använder varje dag finns i molnet – allt från webbaserad e-post till banktjänster på mobilen och fotolagring online. Eftersom infrastrukturen finns online eller ”i molnet” har du åtkomst till den i stort sett var du än är, från en stationär dator, en surfplatta, smartphone eller någon annan enhet med internetanslutning.


Office Utbildning, office kurs

excel online

Office Utbildning, office kurs

Arbeta online

När du väl har loggat in lagras de dokument, kalkylblad, presentationer och anteckningsböcker som du skapar i Office Online-programmen på din OneDrive (kallades tidigare för SkyDrive). Du kan dela dem via länk och arbeta på dem med andra personer. I Office Online-programmen kan ni arbeta tillsammans samtidigt och se varandras ändringar omedelbart.

Du kan också öppna dessa online-dokument i de Office-program som du har installerade på din dator och där arbeta på dem medan de lagras i OneDrive.

Office Online körs i webbläsaren. Du har inget att hämta eller installera. På Office.com finns även hundratals kostnadsfria mallar, så du behöver inte börja om från början varje gång du skapar ett reklamblad, en kalender, en budget, en faktura, ett skolprojekt, ett fotoalbum samt många andra typer av dokument.

Boka Excelutbildning, Excel kurs

Office Utbildning, office kurs

Office Utbildning, office kurs