Partners

Created with Sketch.

Svedala Företagsmässa

Fredagen den 6e april 2018 slog vi upp portarna för en ny spännande 1-dags mässa med stort fokus på nyföretagande och nätverkande. Detta är mässan med lokalanknytning till viss del men också för alla övriga bolag runt om i Skåne.

Vi ville med all kraft lyfta företagsmässan till en helt ny nivå och skapa ett koncept som kommer att kunna utvecklas under många år fram över. Alla är välkomna!

www.svedalaföretagsmässa.se

svedala företagsmässa

L-eventsyd

L-event syd organiserar allt från studentfester, bröllop, dop, affärsarrangemang och andra sammankomster. Eftersom nöjda kunder alltid kommer i första hand fokuserar vi särskilt på vad som krävs för att göra ditt evenemang till en succé. Beroende på evenemanget kan vi rekommendera och tillhandahålla det perfekta stället eller omgivningen, skapa ett program med underhållning som alltid passar och är smakfullt. L-event syd är tidigare Lärnerhem´s event som varit igång sedan 2008. Samma personal, samma lokaler bara nytt namn. Vi jobbar över hela Skåne men inriktar oss på sydväst och Söderslätt. Vi är ditt personliga val av eventleverantör i Södra Sverige.

www.leventsyd.se

Charity Öresund

Vi på Candatia vill varmt rekommendera alla att sponsra och hjälpa Charity Öresund för deras fina arbete och engagemang. Man jobbar aktivt med barn och ungdomar som växer upp i hem som har missbruksproblematik. Selina är en oerhört varm och givande person, vi behöver fler sådana som henne. Läs mer om deras fina arbete på deras websida.

www.charityoresund.nu

charityöresund

DataPartner ~Vismaspecialisten

Candatia har tillsammans med DataPartner i Helsingborg startat vårt framtida samarbete under 2015-2018. Vi ser fram emot många spännande projekt tillsammans. DataPartner i Helsingborg är ett växande och starkt bolag med stor kompetens inom Visma. Vi kan varmt rekommendera detta bolag till er som går i tankar om olika Visma-lösningar.

www.dpab.se

Datapartner

HSB

HSB har de senaste åren målmedvetet satsat på att utveckla och utbilda sin personal med effektivitetsträning och Office-utbildning. Candatia har hjälp till med både målsättning, inventering, planering, genomförande och uppföljning. Arbetet går nu vidare med en stor satsning i Excel med vår unika framstegsutbildning.

www.hsb.se/malmo/

Pampas Reklam Malmö

Vi har i många år haft ett mycket bra samarbete och är tacksamma för alla fina skyltar och material som alltid levererats av Pampas Reklam i Malmö. Vi har alltid fått ett starkt intryck av kunskap och service från Gustavo Ägare av Pampas Reklam i Malmö. Vi rekommenderar stark detta bolag.

www.pampasreklam.se

pampas

FormHome

Efter många år av bra samarbete vill vi starkt rekommendera Formhome till våra kunder. Med stor kunskap och kvalitet vet du alltid att Formhome gör sitt bästa för att skapa fina badrum. Formhome finns i Lund & Malmö. Ni hittar mer information på deras hemsida.

www.formhome.se