IT-Utbildning Malmö

Created with Sketch.

IT-UTBILDNING FRAMSTEGSMODELLEN

Vi på Candatia jobbar med något vi skapat: Framstegsmodellen där vi delar upp utbildningsdagen i olika steg inom varje ämnesområde. På så sätt kan kursdeltagarna själva välja vilka steg de vill gå på och få den kompetens de behöver för just sin IT-utbildning. Detta innebär att exempelvis IT-utbildningen både blir tids- och kostnadseffektiv och att kursdeltagarna inte behöver lära sig saker som de redan känner till.

IT-UTBILDNING

UTBILDNING I 27 ÅR

Vi är experter på att bygga exempelvis olika IT-utbildningar efter våra kunders önskemål. Alla organisationer har olika behov av kunskap och därför utgår vi från era behov när vi skräddarsyr ert kursinnehåll.

Vi erbjuder special-lösningar och skräddarsyr alltid kurser inom Excel, Word, Powerpoint och Outlook, välj själv om ni vill vara i våra egna lokaler eller hos oss på Betselgatan 4 i Malmö.

IT-UTBILDNING EXCELKURS  OCH EXCELMALLAR

Excelkurser kan skräddarsys efter era behov. Vi finns till för er och kan vara på plats i era egna lokaler oavsett var ni befinner er i Sverige. Har du aldrig gått en utbildning eller du vill fräscha upp dina kunskaper i Excel? Då har du kommit rätt. Vi hjälper både dig som privatperson eller företag med olika typer av utbildningar.

IT-UTBILDNING WORDKUS OCH WORDMALLAR

Wordmallar är en stor del av vår verksamhet på vårt kontor strax intill Malmö. Vi hjälper idag ett hundratal kunder med sina Wordmallar. Vi kan alltid hjälpa dig med alla olika wordmallar, har du en mall eller kanske bara en tanke om vad du behöver? Låt våra experter hjälpa dig med nya proffsiga wordmallar.

IT-UTBILDNING POWERPOINT OCH POWERPOINTMALLAR

Powerpoint är ett av världens mest använda program för att göra presentationer. Vi har egna programmerare på plats som hjälper våra kunder med all typ av presentationsmaterial i Powerpoint. Behöver du gå en IT-utbildning inom Powerpoint? Då finns vår expert på plats för ditt samtal eller mail. Vi har väldigt stor erfarenhet av alla typer av utbildningar inom Powerpoint.

IT-UTBILDNING OUTLOOK

Med vårt nya sätt att arbeta med nya verktyg tillsammans med nya tankesätt blir en revolutionerande arbetsmiljö i din nya (outlook). Förstår du hur Outlook fungerar? Kanske vill du bara få lite mer koll på det där nya i verktygsfältet? Tveka inte att ta kontakt med oss om hur du kan jobba så optimerat som tänkas kan i Outlook.

Jobbar du trögt med 50-tal mappar, 100-tals mail i inkorgen? då har du kommit rätt.

EFFEKTIV MAILHANTERING SPARAR TID

Mailflödet har ökat de senaste åren och därmed också arbetstiden i våra mailprogram, både Outlook och andra mailsystem. Denna ökning kostar både tid, pengar och hälsa! Detta har vi tagit fasta på och har i nuläget hjälpt över 2000 kursdeltagare att arbeta effektivare med att processa sina mail och få kontroll över sitt arbete och sin vardag.