Wordmallar

Created with Sketch.

WORDMALLAR FRÅN CANDATIA

Wordmallar har vi byggt till våra kunder i över 20 år. Vi har gjort Wordmallar till över 100 olika företag, stora som små, vi är specialister inom området och försöker alltid tillgodose våra kunders olika behov

Tveka inte att höra av dig oavsett om det bara är en brevmall, logo, formulär eller kanske till och med ett komplett system med smarta mallar och dokument till flera hundra användare så försöker vi alltid tillsammans med dig komma fram till en bra och smart lösning för just ditt företag.

wordmallar

WORDMALLAR

Vad är en Wordmall? Vad använder man en Word mall till egentligen? Kan vi ha nytta av detta? Hör gärna av dig till oss då vi har egna programmerare på plats och kan alltid hjälpa er med det ni behöver för just ert företag. Vi är specialiserade inom word mallar och finns alltid till hjälp över hela Sverige för att kunna hjälpa er med nya smarta lösningar. 

Idag skräddarsyr vi och bygger flera hundra Wordmallar om året till våra kunder. Vi har jobbat med Wordmallar under mer än 20 år och kan med stor kunskap hjälpa dig och ditt företag idag. Erfarenheten hos våra programmerare är till stor hjälp för dig som inte riktigt själv vet hur ni vill lösa era dokument på ert företag.

Vi har lösningar samt idéer som kan hjälpa er till ett väldigt effektivt användande.

wordmallar

WORDMALL

  • Logotypes byts på minuten med enkla lösningar? Ja det är sant, vi har smarta lösningar som gör ert användande i olika dokument till något väldigt enkelt och snabbt. Vi finns alltid till hjälp för dig som kund med olika smarta lösningar för att enkelt kunna byta logos eller bilder samt typsnitt med få enkla medel. Hör gärna med våra programmerare för mer information och lösningar till just dig.

 

  • Mallar för professionella dokument? Behöver du professionella färdiga mallar som är låsta och alltid ser lika ut hos alla medarbetare? Vi hjälper dig mer än gärna med att få äldre tråkiga mallar eller brev till nya moderna smarta lösningar.

 

  • Funktionella mallar för att spara tid på din arbetsplats? Vem vill inte ha mer tid över varje dag? Tänk om vi helt plötsligt kan ge alla på din arbetsplats mer lugn och tid över med hjälp av smarta mallar! Vi Skräddarsyr alltid och bygger tillsammans med kunden upp ett system som fungerar för just ert bolag. Inget är omöjligt och allt kan effektiviseras till något bättre! 

 

SMARTA OFFICEMALLAR

‒ så mycket mer än en dokumentmall

Arbetar alla på ert företag effektivt med skapandet av dokument?
Har era dokument alltid ett enhetligt utseende?
Många företag har idag problemet att de anställda inte använder dokument som följer deras grafiska profil. Detta kan bero på flera orsaker bl.a. på att mallarna är svårhanterliga, svåra att hitta eller att alla har egna strategier för att skapa en mall. Vi på Candatia hjälper er att skapa smarta, enhetliga och lättillgängliga mallar.