Excelmallar

Created with Sketch.

EXCELMALLAR FRÅN CANDATIA

Våra programmerare på Candatia i Malmö har under 20 år byggt  excel mallar till över 100 olika företag, stora som små. Vi är specialister inom området och försöker alltid tillgodose våra kunders olika behov.


Excel är programmet utan gränser! Har du en bild om hur du vill att din kalkyl, statistik eller tabell skall fungera men inte vet hur? Låt oss då hjälpa dig! Vi har i över 20 år hjälpt stora som små bolag att förverkliga sina drömmar.

Våra mallar både effektiviserar och gör arbetet roligare. Vi här på Candatia i Malmö brinner för att visa dig kraften i Excel samt kan vi berätta att du behöver inte köpa några dyra special program eller system.

excel mallar, excel mall

excel

EXCELMALLAR

Idag skräddarsyr vi och bygger flera hundra excelmallar om året till våra kunder. Vi har jobbat med excelmallar under mer än 20 år och kan med stor kunskap hjälpa dig och ditt företag idag. Erfarenheten hos våra programmerare är till stor hjälp för dig som inte riktigt själv vet hur ni vill lösa era dokument på ert företag. Vi har lösningar samt idéer som kan hjälpa er till ett väldigt effektivt användande.

  •  Logotypes byts på minuten med enkla lösningar? Ja det är sant, vi har smarta lösningar som gör ert användande i olika dokument till något väldigt enkelt och snabbt. Vi finns alltid till hjälp för dig som kund med olika smarta lösningar för att enkelt kunna byta logos eller bilder samt typsnitt med få enkla medel. Hör gärna med våra programmerare för mer information och lösningar till just dig.
  • Excelmallar för professionella dokument? Behöver du professionella färdiga mallar som är låsta och alltid ser lika ut hos alla medarbetare? Vi hjälper dig mer än gärna med att få äldre tråkiga mallar eller brev till nya moderna smarta lösningar.
  • Funktionella excelmallar för att spara tid på din arbetsplats? Vem vill inte ha mer tid över varje dag? Tänk om vi helt plötsligt kan ge alla på din arbetsplats mer lugn och tid över med hjälp av smarta excelmallar! Vi Skräddarsyr alltid och bygger tillsammans med kunden upp ett system som fungerar för just ert bolag. Inget är omöjligt och allt kan effektiviseras till något bättre! 

SMARTA EXCELMALLAR

‒ så mycket mer än en dokumentmall

Arbetar alla på ert företag effektivt med skapandet av dokument?
Har era dokument alltid ett enhetligt utseende?
Många företag har idag problemet att de anställda inte använder dokument som följer deras grafiska profil. Detta kan bero på flera orsaker bl.a. på att excel mallarna är svårhanterliga, svåra att hitta eller att alla har egna strategier för att skapa en mall. Vi på Candatia hjälper er att skapa smarta, enhetliga och lättillgängliga mallar.

excel mallar, excel mall

excel mallar, excel mall