Officemallar

Created with Sketch.

Smarta Officemallar ‒ så mycket mer än en dokumentmall

ild3
ild2
officemallar

Arbetar alla på ert företag effektivt med skapandet av dokument?
Har era dokument alltid ett enhetligt utseende?
Många företag har idag problemet att de anställda inte använder dokument som följer deras grafiska profil. Detta kan bero på flera orsaker bl.a. på att mallarna är svårhanterliga, svåra att hitta eller att alla har egna strategier för att skapa en mall. Vi på Candatia hjälper er att skapa smarta, enhetliga och lättillgängliga mallar.

Vad skiljer en mall från smarta Officemallar?

Som du ser på bilderna är smarta mallar lättillgängliga genom rullningslistan under er egen flik. Det smarta formuläret ger dig möjlighet till att effektivt skapa kontaktuppgifter, specialanpassad layout samt välja den grafiska profil eller bild som är aktuell till ditt dokument. Enkelt och snabbt har du skapat ett dokument som alltid följer den grafiska profilen.

Enhetliga och effektiva Officemallar

Många användare tycker att deras företags mallar är svårhanterliga, samtidigt följer mallarna inte den grafiska profil som företaget har. Just därför vänder sig våra kunder till oss för att vi är experter på att skapa mallar som är smarta, lätthanterliga och dessutom med snygg design.

EXCELMALLAR

Många tycker att Excel är ett svårt program att komma igång med, men med ett antal mallar där du som kund får ett skräddarsytt Excelark där användare bara fyller i sina uppgifter, då blir det enkelt med Excel. Slå oss en signal så visar vi det du inte trodde var möjligt i Excel.

WORDMALLAR

Word är ett fantastiskt program som ger förutsättningar för att skapa effektiva mallar med snygg design oavsett om det gäller brevmallar eller rapportmallar. Slå oss en signal så visar vi det du inte trodde var möjligt i Word.

POWERPOINTMALLAR

Powerpoint erbjuder fantastiska presentationer, men det kan ta tid att skapa utan en effektiv och enhetliga mall som följer den grafiska profilen. Vi skapar Powerpointmallar som användaren älskar! Slå oss en signal så visar vi det du inte trodde var möjligt i Powerpoint.