Nyheter

Created with Sketch.

 Nyheter:

Effektiv mailhantering sparar tid

nyheter

 

Mailflödet har ökat de senaste åren och därmed också arbetstiden i våra mailprogram. Denna ökning kostar både tid, pengar och hälsa! Detta har vi tagit fasta på och har i nuläget hjälpt över 2000 medarbetare hos våra kunder att arbeta effektivare med att processa sina mail och få kontroll över sitt arbete.
nyheter

nyheter

 

Word kurs – För mycket eller för lite?

nyheter

nyheter

Word kan ibland vara ett program som du lät försvinner in i. Här hittar du flera roliga finesser du kan ändra och flytta på för att få dina dokument att ta nya former och se mer intressanta ut för nästa part. Använder du dessa på rätt sätt? ska man använda alla funktioner? Vad använder du word till egentligen? Kanske dags att prova på en wordkurs hos oss på Betselgatan 4 i Malmö för att lära dig allt du behöver?

 

nyheter

nyheter

 

 

Outlook – Kalendern din bästa vän?

nyheter

Outlook har massor av häftiga finesser för att göra din vardag enklare och tydligare. Ett nyttigt och bra hjälpmedel är kalendern som finns i Outlook. Använder du denna på rätt sätt? Har du aldrig vågat ge dig in i den? Fungerar den i min Smartphone? Kanske dags att prova på en kurs hos oss på Betselgatan 4 i Malmö för att lära dig allt du behöver…

 

nyheter

 

 

 

Excelkurs hos Candatia i Malmö

nyheter

Vi på Candatia i Malmö har under många år utbildat företag och privatpersoner inom Excel. Nu är vi i full gång på Betselgatan 4 i Malmö med nya Excelkurser.

 

Välkommen in på din nästa Excel utbildning på Candatia i Malmö!

Alexander lärnerhem

Alexander lärnerhem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *