Kurser

Created with Sketch.

Framstegsmodellen – IT-utbildning

Vi på Candatia jobbar med något vi skapat: Framstegsmodellen där vi delar upp utbildningsdagen i olika steg inom varje ämnesområde. På så sätt kan kursdeltagarna själva välja vilka steg de vill gå på och få den kompetens de behöver för just sin IT-utbildning. Detta innebär att exempelvis IT-utbildningen både blir tids- och kostnadseffektiv och att kursdeltagarna inte behöver lära sig saker som de redan känner till.

OFFICE

Office 2016
Office 365
Office 2013
Office 2010
Project
Visio
OneNote
Word
Excel
Powerpoint
Outlook
Access
Mac Office

APPLE

Från PC till Mac
Office för Mac
Ipad i arbetet
Keynote
Numbers
Pages
Iphone
Apple Watch
Apple TV

CLOUD

Office 365
Google Drive
OneDrive
Dropbox
Google Docs

INFRASTRU

Windows Server
Databashantering
Exchange Server
SQL Server

MICROSOFT

Windows 10
Windows 8
Windows 7

Enklare och kraftfullare Jag brinner för att visa dig hur enkelt ni kan använda dagens kraftfulla verktyg i Office. Efter mer än 20 år i branschen har vi lärt oss att två företag aldrig är likadana. Därför anpassas alltid våra utbildningar till just ert företag. Kontakta mig idag så berättar jag vad vi kan göra! VENCO -Utbildningsansvarig / Office
VENCOUtbildningsansvarig / BackOffice
0
ÅR I BRANSCHEN

UTBILDNING I 27 ÅR

 

Vi är experter på att bygga exempelvis olika IT-utbildningar efter våra kunders önskemål. Alla organisationer har olika behov av kunskap och därför utgår vi från era behov när vi skräddarsyr ert kursinnehåll.


Vi erbjuder special-lösningar och skräddarsyr alltid kurser inom Excel, Word, Powerpoint och Outlook, välj själv om ni vill vara i våra egna lokaler eller hos oss på Betselgatan 4 i Malmö.

EXCELKURS

Excelkurser kan skräddarsys efter era behov. Vi finns till för er och kan vara på plats i era egna lokaler oavsett var ni befinner er i Sverige. Har du aldrig gått en utbildning eller du vill fräscha upp dina kunskaper i Excel? Då har du kommit rätt. Vi hjälper både dig som privatperson eller företag med olika typer av utbildningar. 

LÄS MER OM EXCEL

WORDMALLAR

Wordmallar är en stor del av vår verksamhet på vårt kontor strax intill Malmö. Vi hjälper idag ett hundratal kunder med sina Wordmallar. Vi kan alltid hjälpa dig med alla olika wordmallar, har du en mall eller kanske bara en tanke om vad du behöver? Låt våra experter hjälpa dig med nya proffsiga wordmallar.

LÄS MER OM WORDMALLAR

POWERPOINT

Powerpoint är ett av världens mest använda program för att göra presentationer. Vi har egna programmerare på plats som hjälper våra kunder med all typ av presentationsmaterial i Powerpoint. Behöver du gå en IT-utbildning inom Powerpoint? Då finns vår expert på plats för ditt samtal eller mail. Vi har väldigt stor erfarenhet av alla typer av utbildningar inom Powerpoint.

LÄS MER OM POWERPOINT

Outlook

Med vårt nya sätt att arbeta med nya verktyg tillsammans med nya tankesätt blir en revolutionerande arbetsmiljö i din nya (outlook). Förstår du hur Outlook fungerar? Kanske vill du bara få lite mer koll på det där nya i verktygsfältet? Tveka inte att ta kontakt med oss om hur du kan jobba så optimerat som tänkas kan i Outlook.

Jobbar du trögt med 50-tal mappar, 100-tals mail i inkorgen? då har du kommit rätt

LÄS MER OM OUTLOOK

Effektiv mailhantering sparar tid

Mailflödet har ökat de senaste åren och därmed också arbetstiden i våra mailprogram, både Outlook och andra mailsystem. Denna ökning kostar både tid, pengar och hälsa! Detta har vi tagit fasta på och har i nuläget hjälpt över 2000 kursdeltagare att arbeta effektivare med att processa sina mail och få kontroll över sitt arbete och sin vardag.

 

LÄS MER OM EFFEKTIVITET